Thursday, May 17

Happy Birthday my sunshine...


When i can't breathe, you are my air. When i can't see, you are my eyes. When i'm in the dark, you are my light. When i fall you are the hand stretched at me. When i fly, you are my wings. When i cry, you are my tears, when i laugh, you are my smile. You are a huge part of my life and I can't even begin to imagine what my life would be without you. So i can just say to you that our hearts are connected in a way nobody can understand. So i'm writing this because today is YOUR SPECIAL DAY, and my wishes for you are all the best...
Jelaq ti Slunce Moe Nenagledno:
Zdrave, 6tastie, da vleze6 kudeto si poiska6, da se vliubi6, da si usmihnata dori kogato ne ti e den, da si 4ovek dori kogato drugite sa 4udovi6ta, da ne se puska6 dori kogato use6ta6 4e polita6, da si dostatu4no silna za da ne strada6, da te podminavat predateli, oligofreni, tupaci, durti kliukari, ku4ki i vsqkakvi takiva jivotni... :) da se smee6 kogato ti se pla4e, da postigne6 jelanoto, da izjivee6 me4tite si po nqkolko puti i to vse razli4ni, da ne izgubi6 sebe si dori ako izgubi6 vs, da se bori6 za horata koito te obi4at za6toto i te 6te se borqt za teb, jivota koito te o4kava v bude6te da e 10000000000 puti po hubav ot tova koeto si si predstavqla, da ne se glavozamaq6 dori ako vs znaqt imeto ti i si super bogata, da ne zabravq6 ot kude si trugnala, da ne me zabravq6 :P ;P da se nau4i6 na ne6ta koito ne si vqrvala 4e sa vuzmojni, da otkrie6 krasotata na sveta, da vidi6 7-te 4udesa, da se izpravi6 sre6tu strahovete si i da si trugne6 kato pobeditel, da ima6 samo istinski priqteli, da pla4e6(za6toto vupreki 4e boli pro4istva o4ite i surceto), da nameri6 mqstoto si v sveta, da ne se otkazva6 kogato ne6to izglejda nevuzmojno, da se nau4i6 da leti6 ( ito ne samo na Desert Rose) , da izjivee6 jivota si do pulna starost(no da e s horata koito obi4a6), da napravi6 nqkoe za6emetqva6to otkritie koeto da postavi vs "golemi usti" na mqstoto im i ako ima o6te ne6to koeto da e hubavo i pozitivno na tozi svqt to az ti go jelaq ot vse surce i da znae6 4e dori i vs da te zabravqt, moite purvi dumi v tozi moment 6te sa - tvoeto ime. Ne mislq 4e e vuzmojno da izkaja pove4e s dumi kakvo 4uvstvam kum teb, ne smqtam 4e nqkoi nqkoga e imal takuv 4ovek v jivota si.


Prez vs tezi godini nie se karahme, ne si govorehme, plakahme, pomagahme si, pokrivahme se, goovrehme si, otkrivahme pove4e edna za druga, stoqhme v opoziciq, bqhme napadani i opliuvani, no nakraq az i ti sme pobeditelki i na tvoq specialen den iskam samo da znae6 4e ti si purvata mi nai-dobra priqtelka, vtorata mi sestra, tretata 4astica ot du6ata mi ... :P jelaq ti vs nai-hubavo, no ne go priemai kato vid razdqla 6toto ot mene nqma oturvane tolkova lesno :) i da znae6 4e jivota si ima svoite stranni obrati. :)
Taka 4e Pile 4estitka ot mene, 6te piem a tebe i da znae6 4e:
Whatever you do, Wherever you go, Whoever you meet, Whatever you see - I ALWAYS GOT YOUR BACK!!! :P
Love and kisses to my fairest Lady... By the other half of her soul... (glei go be, glei go be :) - zelena bluza i o4ila... xiixix :P Love ya :P birfday girl... :)




3 comments:

Succubus said...

Ponqkoga ne e nujno da kazva6 ni6to, za da staen qsno vsi4ko! <3

ImmortalLili said...

For she's a jolly good fellow, for she's a jolly good fellow, for she's a jolly good fellow...Which nobody can deny...(and so say all of us) {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anonymous said...

People should read this.